Centre de dia per a
gent gran situat a
l'Eixample de Mataró

Contactin avui
Telèfon
93 741 26 48

Centre col.laborador de la Generalitat de Catalunya

SENT ACTIU és un Centre de dia per a gent gran situat a l’Eixample de Mataró, al costat del Nou Parc Central.

C. Roger de Flor, 38 baixos
08302-MATARÓ Tel. 93 741 26 48

Correu electrònic: info@sentactiu.cat

Obrim de dilluns a dissabte.

Horari flexible.

Visita’ns
  

Qui som?

 

SENT ACTIU és un Centre d’acolliment diürn, complementari a la llar, on les persones grans i les famílies reben l’atenció adequada a les seves necessitats.Oferim tots els serveis per gaudir d’una millor qualitat de vida i d’un entorn social proper i actiu.

 

[ CARTA DE SERVEIS ]

Que fem?

 

A SENT ACTIU volem que la persona gran se senti com a casa, per això disposem d’un Serveri integral i personalitzat, sempre tenint en compte les decisions i les capacitats de la persona que atenem, ajudant-la a sentir-se segura i acompanyada.

Com ho fem?

 

Amb un equip multidisciplinar integral que orienta la atenció personalitzada a la prevenció i promoció de la salut, amb l’ajuda de les famílies dels nostres usuaris per assolir un programa d’atenció conjunt i continuat.

01

Envelliment actiu i saludable

 

Els programes d’atenció i les activitats del centre SENT ACTIU estan pensades per tal que la persona usuària dels nostres serveis vingui a gaudir d’un dia a dia amb uns objectius, amb companyia, i sobre tot pensats per ella.

 

03

Transport adaptat porta a porta

 

Tenim un vehicle mixt propi i adaptat, amb conductor capacitat, que dona servei als usuaris que ho necessitin per problemes de mobilitat i/o distàncies.

 

 

 

 

02

Horaris flexibles

 

SENT ACTIU és un centre obert amb horari d’atenció de 8h a 20h de dilluns a divendres i de 9h a 18h els DISSABTES.

 

04

La companyia

 

BORAMAR SERVEIS ,el centre de dia SENT ACTIU forma part dels serveis a les persones del grup Boramar Serveis. Amb una experiència consolidada en l’atenció a la dependència des del 2008, oferim tots els serveis complementaris que la persona necessita:

Contacta amb nosaltres
Telèfon
93 741 26 48